Руски алтернативи на Adsense

Ако не ви се чака одобрение от Google Adsense  по долу ще ви дам няколко руски алтернативи който започват да показват реклами веднага след като се регистрирате в тях.Регистрацията е безплатна, като всичките работят основно с WebMoney затова ще ви трябва сметка там
  • Links-wm.ru - руски сайт предоставящ  банерна и текстова реклама. Съществува възможност за автоматично изплащане , като липсва и минимална сума за теглене.
  • Tak.ru -написаното за предходния сайт важи и за този. При него също липсва минимална сума за теглене но има една уловка суми - при суми под 100 рубли сайта взима 5 % комисиона, а иначе само 1%. Tak.ru  предоставя и възможността за покупка на трафик към вашия сайт.
  • People Group - сайта предлага изключително разнообразие от реклами като може да си ги избирате по ключови думи, или да го оставите на автоматично. За разлика от горните два този предлага прибиране на спечелените пари не само с WebMoney но и чрез LiqPay или чрез  карта VISA издадена от коя да е банка по света. Парите ви се натрупват директно в долари. People Group плаща и за контекстна реклама.



links-wm.ru - рекламный брокер