Cashbox.ru - пари от социални мрежи


Обобщено казано аз харесвам  cashbox.ru  . Работя от месец  и вече имам няколко плащания. Задачите са много прости и не отнемат много време.
Става въпрос основно за задачи  по монетизация на вашите  странички във Вконтакте, Фейсбук, Туитър: постави лайки, сподели. Освен това има и допълнителни задачи с цена до 500 рубли. Веднага след изпълнението не може да изтеглите парите си.Те ще останат в режим на очакване на одобрение около седмица. Първоначално имате анкета от самата система Webmoney (съветвам ви да взимате участие във всички) . Анкетите биват платени и безплатни. Анкетите съдържат от 2 до 5 въпроса за който ви се плаща на момента.



Много добре е че сайта работи с Webmoney ,което само по себе си е гаранция че може да му се вярва. Освен това чрез работа в сайта расте и  BL в Webmoney което е много ползотворно от гледна точка на повечето задачи. Входът на сайта се осъществява чрез Webmoney кипера. Всичко което ви трябва за да изкарвате пари е компютър и акаунти в социалните мрежи. Вие сами избирате , кой задачи да изпълнявате. Може просто да поставяте лаикове за което да ви се плаща.
Преимущества:
  1. Много прост интерфеис на сайта, задачите са понятни дори и за не добре запознат с компютрите човек.
  2. Задачите не отнемат много време, само няколко минути на ден, а получавате добавка към основния си доход.
  3. Повишавате рейтинга на вашия ресурс;
  4. Правите популярни  съобщества в социалните мрежи;
  5. Формирате полужителна репутация на вашия  бренд.
Недостатъци:

  1. Само един.малко ежедневна работа!

Реферална система:

Също така може да изкарвате пари от привличането на други хора, който се регистрират по вашата реферална връзка. Ще получите 10% от тяхната заработка.

 



Безплатна регистрация