Регистрация в Payza

Имайки предвид че повечето PTC сайтове вече не работят с PayPall затова ще ви е нужен друг метод за теглене на пари , един такъв е Payza. Откриването на сметка в Payza вече не е прищявка  а нещо наложително. Затова да започваме:


  1. Кликнете върху линка
  2. Натиснете Sign Up 
  3. След това изберете Personal или Business и след това натиснете синия бутон Select.
  4.  Попълнете вашите лични данни, всичко трябва да е на латиница и имената ви трябва да са написани така както е написано на латиница във личната ви карта. Когато свършите с попълването проверете за грешки в данните.



Salutation – Изберете Mr. за мъж или Ms. за жена.
First name – Име.
Last name – Фамилия.
Email address – и-мейл адрес (който ще се използва за вход)
Password – Парола /Задължително трябва да съдържа една малка и една голяма буква и едно число и да не е по-малка от 10 символа/
Get started – Когато сте готови със попълването на данните, натиснете бутона Get started.
4. Сега трябва да проверите вашия e-mail с който се регистрирахте. В пощата ви трябва да е получено писмо от Payza, отворете го и кликнете линка който се намира в писмото за да потвърдите вашата регистрация.
5. Вече може да влезете във акаунта си:

Като попълните и-мейла си за вход и натискате бутона Next.
Паролата и накрая натискате бутона LOG IN.
Когато влезете в акаунта си трябва да си изберете основна валута - по подразбиране за България е евро. Това става чрез менюто My Payza Account -> Manage & Exchange Currencies, и във тази страница ще видите различни валутни единици, кликнете върху избраната и трябва да ви се появи Open Primary.

Важно трябва да запомните  ПИН кода от регистрацията си защото той се използва при транзакции
От Пейза към банковата си сметка можеш да изтеглите само чрез опцията Bank Wire и таксата е 15 долара, а на снимката може да видите всички цени :
Payza такси България


Много добра опция за теглене на пари е обмена им за bitcoin  , което е налично на самия сайт!