WMzona

Заработок в Интернете
   Представям ви един от най-старите сайтове за работа в интернет - WMzona. Работи още  от 2004 г. Този руски PTC, като другите, има своите предимства, но и недостатъци. Тук всеки потребител, независимо дали е начинаещ или ветеран може да спечелите някой долар или да подобри позицията на своя уеб сайт, блог или проект.

За да започнете работа ви трябват само две неща - доларова сметка в Webmoney и преминаването на проста , стандартна регистрация.
Проектът ще ви даде възможност да  направите парички  по няколко начина:

  • Сърфинг - четене на рекламни имейли и преглед на страници. Ежедневно има около 20 имейла, като главно се получават през нощта. Сърфирането на сайтове се занулява в началото на всеки час, за да прегледате повече- променяйте IP  адреса си на всеки час.
  • Изпълняване на прости задачи. - Цената за една задача варира от 0,01$ до 3$.
  • Реферална система.- три степенна , също така получавате и бонуси от рефера.
  • Възможност за кариерно  развитие.- Зависи от вашата активност, колкото по-висока активност, толкова по-голям реферален процент. Ако направите 100 $ за 30 дни  ще получите максималния процент.
Заработок в Интернете


   Вашият доход ще зависи само от вас, тъй като ограниченията за приходите няма.Минималната сума за теглене е 50 цента. Внимание ако не сте посочили WMID,  ще имате за гледане много по малко имейли и сърфинг и няма да бъде възможно да теглите пари.