Печелене от сайт

Ако не ви се чака одобрение от Google Adsense  по долу ще ви дам няколко руски алтернативи който започват да показват реклами на сайта или блога ви веднага след като се регистрирате в тях.Регистрацията е безплатна, като всичките работят основно с WebMoney затова ще ви трябва сметка там

Най добрата рекламна мрежа


Моят личен избор е MediaVenus , това е една от  водещите рекламни мрежи за тийзърна реклама и основен заместител на AdSense . Повече за компанията може да прочете тук

Други основно руски алтернативи са:


links-wm.ru - рекламный брокер
  • Links-wm.ru - руски сайт предоставящ  банерна и текстова реклама. Съществува възможност за автоматично изплащане , като липсва и минимална сума за теглене.
  • Tak.ru -написаното за предходния сайт важи и за този. При него също липсва минимална сума за теглене но има една уловка суми - при суми под 100 рубли сайта взима 5 % комисиона, а иначе само 1%. Tak.ru  предоставя и възможността за покупка на трафик към вашия сайт.

  • People Group - моя скромен опит със сайта показва че когато натрупате необходимата сума за теглене от там си измислят някакво оправдания за да не ви платят. Безмислено е поставянето на реклами от тях.
WMlink.ru - рекламный брокер
  • WMlink.ru е един от първите сайтове за реклама и поради това е добил широка популярност. Плюсовете му са високата стабилност и моменталното изплащане на заработеното. това става чрез WebMoney или чрез обменикът ROBOXchange. Вие сами може да оцените простотата и качествата чрез проста регистрация.